COACHING

Vi döpte vår coaching till ”Unwind your mind” eftersom våra kunder tyckte att vi var suuuupergrymma på att reda ut tanketrassel.

Vår stryka är att tillsammans med dig mejsla fram din unika och framgångsrika strategi. Den som passar just din situation, dina förutsättningar och dina mål. Oavsett om coachingen handlar om dig eller verksamheten.

UNWIND YOUR MIND

Unwind your mind är en coachingprocess i fyra steg som skjutsar dig i den riktning du önskar. Snabbare och med bättre precision än om du gör resan på egen hand.  De fyra stegen är:

Sort your thought | Train your brain | Create the great | Seal your deal & Make it real

Vår vision är att du ska få verka ur din ”Glow & flow” kärna så ofta som möjligt. 
För det är där du är ditt allra bästa jag.  
Det är där du har tillgång till alla dina styrkor, all din kompetens. 
Det är där allt du gör blir ”rätt” och det är LÄTT!  
Det är där du lägger ned en enhet av tid, pengar eller energi och får tio-falt tillbaka. 
Där du har det precis så där som du vill ha det!
 

DE 4 STEGEN:

img-1

Sort your thought

Vi börjar med att sortera i din utmaning, dina tankar och känslor. Vad pågår? Vad består utmaningen av? Hur ser den ut? Här ser man oftast själv inte skogen för alla träden. Vi avgränsar, klargör och hittar samband.

img-2

Train your brain

Med genvägar till det undermedvetna stärker vi dina gynnsamma mönster/beteenden och justerar de du anser mindre gynnsamma för dig. Du hittar framgångsstrategier och lär dig tillämpa dem brett.

img-3

Create the great

Genom att identifiera vad målet är blir det tydligare vilka strategiska initiativ som är de rätta för dig. Vilka resurser de kräver och i vilken turordning du ska ta stegen. Här skapar vi din unika framgångsstrategi!

img-4

Seal your deal & Make it real

Här börjar det röra på sig. Ordentligt. Här får du välja, prioritera, agera och utvärdera. Du har hela tiden vårt fulla stöd med peppning, pushning, utmaning - ja, allt det du behöver för att ta dig ända fram!

VILKEN COACHING PASSAR DIG?

Vi erbjuder coaching inom olika områden:

 • EXECUTIVE – Individuella coaching program eller ”Coach on Demand” abonnemang för dig med styrelse-, VD- eller ledningsgruppsuppdrag. 
 • DU & VERKSAMHETEN– Strategicoaching för arbets- och ledningsgrupper. Hel eller halv dag. Specialerbjudande för dig som driver egen låda och är solo-prenör.
 • CHEF & LEDARE – Individuella program eller ”Coach på plats” för företagets alla intraprenörer och ledare oavsett nivå.
 • MERA DU – Fokus på HELA dig och din personliga utveckling. Individuella program för privatpersoner.
 • DU & DIN KARRIÄR – För dig som vill spendera så mycket tid som möjligt i din Glow & flow kärna eller ta nästa steg i karriären oavsett om det är horisontellt, vertikalt, en total turnaround eller handlar om avveckling. Även outplacement. 
img-5

Hittar du inget som passar? Svårt att välja?
– Inga problem! 

Hör av dig så snickrar vi ihop något som passar just dig och din utmaning! Vi är kända för att vara både flexibla och väldigt precisa vilket gör att vi nästan alltid hittar en lösning som passar.

 

NÄR PASSAR DET MED COACHING?

De flesta som anlitar en coach gör det för att snabbare och med bättre precision nå ett mål. 

De flesta som anlitar oss på Eidemo & You är chefer, ledare eller driver egna verksamheter i någon form. Gemensamt är att de alla vill göra skillnad, de vill förändra något, de vill vara hållbara, framgångsrika och de sanna versionerna av sig själva. Varje dag.

Ibland är det tydligt vad du önskar och längtar efter. Det kan vara något du vill uppnå eller lyckas med. Öka prestationen inom ett visst område, få bättre självkänsla, känna mer lycka, tjäna mer pengar, få ett nytt jobb, expandera, öka effektiviteten, förbättra samarbete, relationer eller kommunikation.

Eller så vill du bli av med något. Surdegar, skitsnack, dåligt humör, vikt, dåliga vanor, oro, tidspress, prokrastinering, skulder, sunkiga samarbeten etc. Kanske står du inför ett svårt val, behöver byta perspektiv, släppa prestation eller hitta tillbaka till din lekfullhet, energi och motivation. 

Ibland är det mindre tydligt vad du önskar och även då kan coaching hjälpa dig att ta reda på vad som pickar, gnager eller gör sig påmint på insidan.

"ALLT HÄNGER IHOP"

Oavsett vilken coaching du väljer är vår grundförståelse att ”allt hänger ihop”. Därför tar vi alltid utgångspunkt i HELA dig och din kontext när vi sätter ihop ditt unika coachingupplägg.  Det betyder att vi tar hänsyn till verksamheten, ledarskapet och ditt önskade resultat när vi sätter ihop din coaching. 

img-6

”Du är ju du. Oavsett i vilken kontext du befinner dig.”

Med ett systemiskt förhållningssätt vet vi också att tankar vi tänker, hur vi väljer att röra oss, vila, återhämta oss, mat vi väljer att äta, människor vi väljer att ungås med/lyssna på kommer att påverka oss. Därför kan din coaching komma att beröra fler delar av ditt liv än det professionella. 

SAGT OM OSS:

"Jessica, du är en supercoach!
Tusen tack för dina föreläsningar, workshops, enskild coaching och positiva energi!
"
C Rastas
"Tack för idag Jessica! DU har en unik förmåga att dela med dig av din fantastiska energi. Alla borde få träffa dig. Ofta!"
Max S
"Så mycket matnyttigt på relativt kort tid. Det gillar jag! Inte så mycket "lull-lull"
J Linderot
"Jessica, du är fantastisk på att få svåra saker att kännas enkla, Tack för att du väljer att jobba med oss!"
Anette W
"Jessica, är inte bara bra på att lyssna-förstå-sortera-reda ut utan hon är UNIK och synnerligen utmärkande även bland de riktigt duktiga coacher/ledare som jag har mött"
M. Lundström
"Jessica, du är en klippa och en energigivare . Jag blir alltid glad av att träffa kloka dig.
Ska ni ha en coach - bara ring denna kvinna!
"
S. Wilnersson
"Jag kan intyga att Jessica Eidemo är en MYCKET bra coach"
J. Marklund

LÅT OSS SNACKA!

Om du är nyfiken, vill veta mer eller undrar över något – hör av dig så tar vi det vidare därifrån. 

Vill du prova på coaching innan du bestämmer dig för oss så bjussar vi alltid på en första 45 minuters konsultation, helt kostnadsfritt. Vi kallar detta för ett upptäckarmöte och det syftar till att vi ska lära känna varandra. Eftersom framgångsrik coaching bygger på ömsesidig tillit får du under detta samtal en chans att ställa ev frågor du har om coachingen OCH berätta om din utmaning och situation. På så sätt kan du avgöra om vi är rätt för dig. Och vi får undersöka om vi har rätt kompetens och erfarenhet för att kunna hjälpa dig.

Självklart erbjuder vi coaching via Zoom eller telefon. Och då spelar det ju ingen roll var du bor och verkar! 

Hojta till så hör vi av oss!

PRISLISTA COACHING

EXECUTIVE COACHING

För individer med styrelse-, VD- eller ledningsgruppsuppdrag. Coachingen sker via videoplattform (ex Zoom), telefon eller vid fysiska möten.

STRATEGICOACHING för team & verksamhet

Med verksamhetsfokus. För ledningsgrupp, team eller arbetsgrupp. För dig som driver eget och behöver affärsmässigt bollplank för din verksamhet.

CHEF & LEDARE

För ledare, intraprenörer och chefer på alla nivåer i en organisation. Med eller utan personalansvar.

MERA DU!

Coaching för privatpersoner. Coachingen sker primärt via telefon eller zoom. Alla priser är inklusive moms.

DU & DIN KARRIÄR

För dig som vill ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt steg är uppåt eller åt sidan, en total ”turn around” eller handlar om avveckling. Hitta dina drivkrafter och din motivation. Hitta DIN väg framåt så att du får spendera så mycket tid som möjligt i din Glow & Flow cirkel. Coachingen sker per telefon/zoom. Priser inklusive moms för privatpersoner.

DET FINSTILTA

 • En coachingtimma är 50 minuter om inget annat anges
 • Alla priser är exklusive moms om inget annat anges
 • Allt arbete som vi gör är exklusivt för dig och er. Vårt förberedelse arbete ingår i arvodet. 
 • Ev bilersättning tillkommer med 55 kr/mil. Ev övriga resekostnader tillkommer och faktureras till faktisk kostnad.
 • Kostnader för ev tester (EQ-I etc) tillkommer.
 • All coaching faktureras i förskott om inget annat överenskommits.
 • Den tid du bokar för din coaching reserveras exklusivt för dig. Om din tid ändras med kort varsel så påverkar det många. Därför räknas tillfället som förbrukat om du av- eller ombokar din tid senare än 48 timmar före avsatt tid. 
 • Betalningsvillkor är 10 dagar netto, om inget annat överenskommits.
 • Alla uppdrag avtalas skriftligen.